<![CDATA[Fotoklubben i Groruddalen - Nyheter]]>Thu, 04 Jul 2024 01:46:26 +0200Weebly<![CDATA[åPNING AV ROMSÅS KULTURHUS]]>Wed, 05 Jun 2024 19:13:11 GMThttp://steinbruddetfoto.no/nyheter/8577165Om bare to dager, fredag 7.juni kl 1500-1700, er det stor åpningsfest for nye Romsås Kulturhus ved Romsås senter.
På kommunens egen sider står det om kulturhuset: "Kulturhuset er et rom for nabolagsprosjekter, sosiale entreprenører, kunstnere, kulturaktører, hobbyentusiaster og naboer. Det er et beboerdrevet nabolagshus, og et knutepunkt for nabolaget, innbyggere og besøkende." Og videre står det, "Kulturhuset åpner dørene i 2024, og skal være en levende møteplass for nærmiljøet. Ildsjeler, organisasjoner, lag og foreninger som arrangerer åpne aktiviteter for nabolaget, kan låne lokaler gratis."
Og det er her som klubben med stor sannsynlighet vil avholde medlemsmøter og andre arrangement fra høsten 2024. Det blir bl.a et stort, lyst og moderne møtelokale i tillegg til flere andre flotte fasiliteter. En stor fordel er at kulturhuset er nabo med Romsås senter og drar nytte av parkingsmuligheter, samt t-bane og bussforbindelse "rett utenfor døra".
Vi har fått lov å være med i prosessen i prosjektet og å komme med innspill sett ut fra våre behov som forening. Det blir mange aktører på huset og et bredt tilbud både for unge og voksne. Vi håper at det blir en viktig og levende møteplass i mange år framover. 
Vi oppfordrer alle som har anledning til å møte opp for åpningsfesten mellom kl.15-17 og den påfølgende nabolagsfesten.
Fotoklubben vil være til stede med noen medlemmer for å dekke begivenheten.
]]>
<![CDATA[Besøk av per heimly]]>Mon, 01 Apr 2024 17:04:09 GMThttp://steinbruddetfoto.no/nyheter/besk-av-per-heimlyI mars fikk vi besøk av selveste Per Heimly på medlemsmøtet vårt. Det var et besøk som kom i stand spontant og på kort varsel, så ingen fikk vite hvem som skulle komme. Nesten litt som på julaften... hvem er julenissen i år! 
En nesten fulltallig forsamling fikk høre Heimly fortelle om sin bakgrunn og fotografiske historie. Spennende og unike bilder fra tidlig karriere opp til i dag, akkompagnert av personlige historier med både alvor og humor. Heimly formidler historiene nært og personlig, men også med en god porsjon selvironi og glimt i øyet. Drivkraften i kunsten hans er sterkt preget av egne følelser, høye ambisjoner og en motivasjon til å vise at det lar seg gjøre!
Takk Per, for et engasjerende og herlig besøk! Vi gleder oss til du kommer igjen en annen gang.
]]>
<![CDATA[Ny nettside]]>Thu, 11 Jan 2024 21:54:09 GMThttp://steinbruddetfoto.no/nyheter/ny-nettsideNytt år og nye muligheter, heter det så fint. Og fotoklubben har benyttet overgangen til 2024 med å skifte nettsideleverandør og publiseringsplattform.
Den gamle leverandøren fakturerte oss for både ditt og datt i tide og utide, og selv om det var korrekt i forhold til bestilte tjenester, ble det både uoversiktlig og kostbart.
Nå har vi inngått avtale om et livslangt webhotell og det til en engangssum som allerede er betalt, og som vil spare oss for penger allerede etter to år..
Publiseringsplattformen er noe enklere i sin gratisversjon, men gir oss nok rom til å lage de nettsidene vi ønsker - og det er enkelt å opprette og vedlikeholde.
Tidligere kjørte vi Wordpress, kjempeflott og uendelige muligheter, men det krever mye tid og tålmodighet for å mestre. Nå er terskelen mye lavere og flere kan lære seg dette og det sikrer oss en kontinuitet i framtiden. Det blir ikke så vanskelig å ta over hvis dagens nettredaktør trekker seg tilbake.
Så alt i alt en vinn-vinn på mange områder.

​Vi håper dere liker løsningen vår og utseendet på sidene.
]]>